ontwerpen van WEBsites: maken, beheren en verbeteren

Van websites weet ik (bijna) alles. Ik maak al websites sinds 1997! Ik ken alle mogelijkheden en valkuilen en maak de website die precies bij je past. Maatwerk dus. En dat neem ik heel serieus. Want een site die niet perfect aansluit bij jou en jouw onderneming is weggegooid geld.

Jouw WEBsite is maatwerk

Ben jij technisch genoeg om zelf een website bij te houden?
Kun jij goede teksten schrijven en zorgen voor de juiste foto's en afbeeldingen?
Hoe koppel je jouw site aan mail-systemen of andere applicaties voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven, klantenbeheer of evenementen?
Hoeveel bezoekers komen er op jouw site en waar zijn ze in geinteresseerd?
Wat kun jij zelf en wat wil je uitbesteden?

Met al die vragen hou ik rekening als ik jou een website aanmeet. Als een maatpak.
En, minstens zo belangrijk, ik zorg dat jouw website ook echt aansluit bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren. 

Ik zorg ook dat jij niets vergeet. Bijvoorbeeld de naamsregistratie, de hosting, het aanmaken van e-mail adressen, of zoiets saais als het maken van back-ups... 

Past WEBafdeling bij jou?

Mijn aanpak - jouw maatpak - blijkt heel goed te passen bij kleine en middelgrote bedrijven, zzp-ers, basisscholen, projecten, kunstenaars en fotografen. Maak een afspraak om te ontdekken of er een klik is.

Website techniek (zonder of met).

Ik kan jouw website bouwen zónder content management systeem (CMS) of liever mét: op basis van gratis cms-en zoals Drupal of Wordpress!
Een geruststellende gedachte: de vele Drupal sites die ik heb gebouwd zijn samen gemaakt met Peter Toen, hij is mijn helpende, tecnische, Drupal-hand. En natuurlijk met de hele vele dragende handen die de community van Drupal heeft.

Kosten

Ik vinden dat een site nooit meer mag kosten dat dat hij opbrengt! Je kunt een website bij mij kopen, maar liever sluit ik een overeenkomst voor één of meer jaar waarbinnen bouw, beheer, onderhoud en doorontwikkeling door mij, of samen met jou, is geregeld. Dat kan d.m.v. een onderhoudscontract, een strippenkaart met een gereduceerd uurtarief...

Je bent verzekerd van lage kosten omdat je alleen krijgt wat jij nodig hebt. 

 

 

Domeinnaam & logo & éénpagina website & hosting, 
speciaal voor starters: €199,- ex btw. Ik regel alles voor je binnen 24 uur.

Of vraag een allesomvattende offerte: logo, briefpapier, visitekaartjes, website, nieuwsbrief, koppeling met een eenvoudig online betaalsysteem.

Wat jij wil!