1-pitter

De spin in het WEB, dat ben ik. Of het schaap met de vijf poten, wat jij wil.

Sinds 1998 ben ik bezig als ontwerper en bouwer van websites. Eerst 1,5 jaar in loondienst bij diverse reclame- en ontwerpbureau's, vervolgens vanaf '99 zelfstandig, met verschillende opdrachtgevers. Ik heb een kunstvakopleiding gedaan en daarmee al meer dan 25 jaar een b(l)oeiende kunstenaarspraktijk. Daarnaast run ik WEBafdeling, onderdeel van "de visuele orde".
Door mijn inbreng zijn sites en logo's op zijn minst verrassend te noemen. Heldere kleine sites bouwen doe ik graag. Meedenken binnen het kader van de opdrachtgever en dan nét even verder gaan. Gecompliceerde sites ontwerpen op basis van een cms met cascading stylesheets (css) vind ik een uitdagende puzzel waar ik me helemaal in vast kan bijten. Een bestaande site een flinke opfrisbeurt geven? Kom maar op!

Ik ben geen snelle jongen of onbegrijpelijke nerd. Ik ben een zzp-er en werk voor zzp-ers, maar ook voor non-profit organisaties en het mkb.

De ideale opdrachtgever? 

- "Startende ondernemer, vrouw, en helemaal niet bekend met de digitale wereld. Meedenken, adviseren, tips en trucks aanwijzen doe ik graag, vol enthousiasme." 

Je site anders? 

- "Ik denk meteen met je mee, wat bedoel je precies? Ik begin er meteen aan."

Niet meer zo actueel logo? 

"Leuk! Morgen heb ik een voorstel voor je."