Visuele communicatie

Ik verzorg de visuele communicatie van jouw bedrijf. Voor het midden- en kleinbedrijf of voor de zzp-er een ideale 'one stop shopping'.

Van website tot logo, van infographic tot huisstijl. WEBafdeling kan jou helpen met alle visuele, tekstuele en online vraagstukken die op jouw pad komen. 
Een vrijblijvend advies is altijd het startpunt. Ik denk graag met je mee!
 

Bekijk hier mijn portfolio.
 

Of klik direct naar een visueel overzicht van de zzp-ers waarvoor ik gewerkt heb:
LEF,   Your Key Coaching,   l'estro armonico,   Moeders in het NU

 


Dit is wat ik voor jou kan doen:

 

tekenen: infographics

Plaatjes zijn de nieuwe woorden. Een beeld was altijd al meer-zeggend dan 1000 woorden, maar in de hedendaagse beeldcultuur is visuele communicatie inmiddels noodzakelijk geworden.

WEBafdeling is goed in het maken van op maat gemaakte tekeningen. Echte, duidelijke, digitale lijntekeningen die vertellen wat jij voor ogen hebt. Aangevuld met een eigenwijze creatieve twist.

schrijven: copywriting

Een goed verhaal heb je zelf. Ik kan dat omvormen tot mooie hapklare stukjes die bovendien goed scoren bij Google. En dat is belangrijk, want om goed gevonden te worden op het WEB is een geoptimaliseerde tekst van groot belang. 

Als jij dat wil kan ik jouw tekst net iets scherper verwoorden. En dat kan net het verschil maken tussen actie of afhaken.