Wat wil jij?

Het is een druk voorjaar, met 2 sites in aanbouw, 2 net opgeleverd en 2 in afwachting van een laatste op de i voor goedkeuring om live te gaan. Met natuurlijk bij iedere website weer een uitdaging. Of het nu een wens van de klant is dat het menu vertikaal op links staat, of het font net even anders is en niet zomaar vanuit google-fonts geintegreerd kan worden. Of de wens van een andere klant om alles met afgeronde hoeken te tonen, of een grote foto op de home-pagina en geen achtergrondfoto op de vervolgpagina's. Altijd is er wel een kleine twist, of het lijkt een kleine twist en ben ik dan een dag bezig met uitzoeken hoe dat het mooiste en beste opgelost kan worden. 
Achteraf denk ik dat ik per offerte ook 10% onvoorzien had moeten toevoegen. Dat deed ik "vroeger" altijd wel, in de jaren '98 tot '08.... vóór de crisis. Wat ook zeker te rechtvaardigen valt, die 10% overtime had ik altijd wel nodig voor research & development. Maar sinds '09 nu zie ik het als leergeld. Zodat jullie het beste krijgen wat binnen mijn (net vergrootte) bereik ligt.

Ontwikkeling staat nooit stil, ja <gaap>. Maar om die beweging te blijven voeden moet het wel ingecalculeerd worden. Zodat websites van WEBafdeling net zo individueel en bijzonder kunnen zijn als de wensen van een klant.
Jouw wensen. Ik daag je uit!

Wat wil jij in je nieuwe website?