Helderheid en oplossingen

De hamvraag: waarom?

Ik wil jouw product of dienst sterk neerzetten. Omdat jij helderheid wil en ik in oplossingen denk. Ik hou van in elkaar vallende puzzelstukjes. Gedegen op zoek naar dat wat werkt voor jou, zodat jij er beter van wordt.

Omdat ik jou graag wil helpen.

Je website nog niet responsive?
Je logo al in gedachten gemaakt maar nog niet goed voor drukwerk en web?
Een prachtig tekstdocument, maar nog zonder ondersteunende foto's of tekeningen?
Je domeinnaam geclaimed (of weet je niet waar, vraag het mij), maar het wil nog niet zo lukken met het bepalen van de navigatie?

En mooie dingen maken, daar ben ik goed in. Subtiele kleurnuances, overloopjes in grijzen, zoals in de achtergrond van deze site.... dat dan tot in perfectie uitpluizen en neerzetten. Yum.

WEBafdeling is de spin in het web én het schaap met de vijf poten.
WEBafdeling brengt orde op zaken. 

Een vrijblijvend advies is voor mij een startpunt.
Neem contact op voor een afspraak.

Wat klanten zeggen:

"Ik zou WEBafdeling zeker aanbevelen. Heldere communicatie, goede initiatieven en voorstellen voor aanpassingen." Eric

"Astrid is snel en heeft een fijne creatieve opvatting over het resultaat van mijn site. Ze denkt pro-actief, houdt mij scherp op mijn doel en is helder over wat ze kan leveren in welke tijd. Ik sta nooit voor verrassingen. Na 3 jaar krijg ik nog steeds complimenten van cliënten over de uitstraling van mijn site!" Esther

"Wat is dát gemakkelijk updaten, met die 2 A4tjes uitleg. Zelfs ik, met twee digitale linkerhanden, kan het! En als ik het even niet meer weet, dan mail ik Astrid even en lost zij het heel snel voor me op" N.