Wie is WEBafdeling

Wij zijn creatieve denkers en doeners.

 

Astrid Moors

Astrid Moors is de spin in het WEB. Ze werkt sinds 1998 als ontwerper en bouwer van websites. Eerst 1,5 jaar in loondienst bij diverse reclame- en ontwerpbureau's: Grey Interactive (Amsterdam), KejaDonia (Amsterdam) en Admix Zaken zijn Zaken (Rotterdam). Vervolgens sinds '99 zelfstandig, met verschillende opdrachtgevers. Astrid heeft een kunstvakopleiding gedaan en daarmee al > 25 jaar een b(l)oeiende kunstenaarspraktijk.

Peter Toen

Peter Toen werkt sinds 2001 op consultancybasis samen met Astrid. Sinds 2010 is hij met grotere regelmaat bij WEBafdeling betrokken vanwege met name zijn Drupal-kennis.
Met een achtergrond in audiovisuele dienstverlening is hij al meer dan vijftien jaar communicatieadviseur en contentmanager (oude, maar vooral nieuwe media) en zit hij regelmatig aan de klant-zijde van een gesprek over websites. Kent vele cms-en en heeft een expertise ontwikkeld op het gebied van Drupal.

Netwerk

Voor een project kunnen meerdere specialisten noodzakelijk zijn. WEBafdeling maakt gebruik van een selekt groepje experts die per project ingeschakeld kunnen worden. Programmeurs, 3D animators, fotografen, beletteraars, drukkers enzovoort. Zo kunnen we jou een compleet pakket bieden, zijn we flexibel en houden we de kosten binnen de perken.